Автор: Тъкър Карлсън, Следвайте Гласове в Туитър цензурира бомбастичните новини преди изборите, показват

...
Автор: Тъкър Карлсън, Следвайте Гласове в Туитър цензурира бомбастичните новини преди изборите, показват
Коментари Харесай

Тъкър Карлсън: Какво стои зад цензурата на Туитър върху историята на Хънтър Байдън

Автор: Тъкър Карлсън, 
Следвайте " Гласове " в 

Туитър цензурира бомбастичните вести преди изборите, демонстрират нови доказателства
 
Тъкър Карлсън: Документи в Туитър демонстрират " редовно нарушаване на Първата корекция "
Един от най-необикновените моменти в историята на обществените медии се разраства тъкмо в този момент, до момента в който приказваме и стартира, когато Илон Мъск пое контрола над Туитър. Когато купи компанията, той даде обещание да разкрие корупцията и степента, в която Туитър се е занимавала с политически стимулирана цензура, в това число противозаконното цензуране на американски жители по напътствие на държавното управление на Съединени американски щати.
Watch the latest video at
 

Е, довечера, преди по-малко от час, Мъск стартира да извършва това заричане. Туитър показа набор от вътрешни документи с Мат Тайби от Substack. Тези документи излизат още веднъж и това, което са потвърдили до момента, е доста съществено. Тези документи демонстрират редовно нарушаване на Първата корекция, най-големият образец за това в актуалната история.  
Наред с други неща, тези документи демонстрират, че политически чиновници в Националния комитет на Демократическата партия са насочвали цензурата в Туитър преди изборите през 2020 година Един чиновник на Туитър написа на 24 октомври 2020 година, че е получил " спомагателен отчет от DNC ". Така че DNC споделяше на Туитър какво да изтегли от уеб страницата, а Туитър се съобразяваше. На идната заран, с цел да го потвърди, чиновник на Туитър удостовери, че обявата е била изтрита.
" Грабнах първата ", написа служителят на Туитър.
Туитър също следва инструкциите, давани непосредствено от екипа на Байдън в последните дни на президентската акция. Един от документите потвърждава, че чиновници на екипа на Байдън рутинно са насочвали Туитър да отстранява изявления, които са се отразявали зле на Джо Байдън. " Оше за обзор от екипа на Байдън ", гласи един вътрешен имейл от чиновник на Туитър единствено дни преди изборите през 2020 година Този имейл включва лист с няколко акаунта в Туитър, които подлагат на критика Джо Байдън. Отговорът? " Обработено. Току-що проверихме. " Сега тези сметки остават спрени през днешния ден.  
 

Илон Мъск промени разпоредбите за инспекция на Туитър. (Мохамед Селим Коркутата / Анадолска агенция)
" Туитър непрекъснато цензурира потребителите по искане на DNC и акцията на Байдън. Това е ново. Мнозина го подозираха. Сега то е безусловно доказано от вътрешни документи и, несъмнено, акаунтът в Туитър на " Ню Йорк пост " беше неразрешен. Защо? 
Защото те имаха история, която можеше да промени резултата от изборите през 2020 година и Туитър знаеше това доста добре. 
Те са имали точна информация за преносимия компютър на Хънтър Байдън. Репортажът на " Вашингтон пост " директно замеси Джо Байдън и семейство Байдън в продължаваща скица за продажба на въздействие, с цел да се извлече изгода от работата на Байдън като държавен чиновник, с цел да се продава информация за престижа и силата на американското държавно управление на Китай и Украйна.  
Тази скица, тази продължаваща скица, която се разгръщаше в продължение на години, донесе на семейство Байдън милиони долари. 10% от тези пари бяха непокътнати, както знаете, за " Големият човек ", което значи Джо Байдън. Това беше информация, която можеше да промени резултата от изборите и тъкмо по тази причина Туитър попречи на потребителите си да я прочетат. Туитър стигна до такава степен, че блокира потребителите си да споделят историята на " Ню Йорк пост " в директното известие в Туитър. На всеки, който се опитваше да показа историята за преносимия компютър на Хънтър Байдън, бе казано, че файлът не е безвреден.
Сега тази мярка, която попречва потребителите да споделят персонална информация, е нещо, което Туитър резервира при естествени условия единствено в най-екстремни случаи,  като да вземем за пример прекъсване на разпространението на детска порнография, написа Тайби. Но в този случай беше употребена информацията, която можеше да навреди на възможностите на Джо Байдън да стане президент, и това беше приложено даже към настоящия прессекретар на президента  - Кейли Макенани. 
Watch the latest video at
 
Тайби написа: " Решението е взето на най-високите равнища на компанията, само че без знанието на основния изпълнителен шеф Джак Дорси, като някогашният началник на правната политика и доверие Виджая Гаде играе основна роля ". Подозрения, които се потвърдиха. Сега към този момент обществено. Туитър и многочислените му съдружници в останалите медии твърдяха, че обявата на " Ню Йорк пост " нарушава политиката за хакнати материали, която Туитър има в правилита си, само че вътре в Туитър всички схванаха, че това е единствено предлог. Този преносим компютър не е бил хакнат и не е съветски фалшив, апропо.
Към момента (8:04 източно време) няма доказателства от Мат Тайби, че Туитър е получил удостоверение от държавното управление на Съединени американски щати, че преносимият компютър е подправен или е от Русия. Те просто си го измислиха. Според Тайби един чиновник признава, че " хакерството е опрощение, само че в границите на няколко часа съвсем всички в Туитър осъзнават, че това няма да издържи, само че никой няма да има смелостта да удостовери противоположното ". Един чиновник по връзките в Туитър, Трентън Кенеди, написа това: " Мъча се да схвана политическото съображение за определянето на това (историята с лаптопа) като рисково ".
Watch the latest video at

Бившият завеждащ отдела по сигурността на Туитър Йоел Рот изясни, че Туитър е трябвало да цензурира историята, тъй че Доналд Тръмп да не бъде избран отново за президент. " Както бе към този момент разисквано, политическотото съображение е че материалът е хакнат, само че това е нововъзникнала обстановка, в която обстоятелствата остават неразбираеми, като се имат поради ТЕЖКИТЕ опасности и уроците от 2016 година " (което значи, че Тръмп е можело да бъде избран). " Ние вършим неточност с включването на предизвестие и предотвратяването това наличието да бъде подсилено ". И това се разигра до известна степен обществено. Сега знаем какво се е случило в Туитър, само че цялата страна знаеше, че нещо се цензурира. Много хора не можеха да го прочетат, само че беше необятно известно, че Туитър цензурира това и, апропо, то ставаше и с доста други новинарски уеб сайтове. 
А по това време Туитър получава известие от съветник във Вашингтон, който е направил неофициална анкета измежду демократите в Конгреса, и посланието, което този човек изпраща до Туитър е, че демократите поддържат цензурата. Цитираме: " Те не считат, че Първата корекция има безспорен темперамент ". Ха?  
Watch the latest video at

С други думи, настоящите членове на Конгреса насърчаваха цензурата, с цел да повлияят на резултата от президентските избори. Това е нелегално. Това е дейно подправяне на изборите и е директна офанзива против нашия Закон за правата от хора, които са се заклели да съблюдават Декларацията за правата. Да се надяваме, че някой ще бъде измамен под отговорност за това.. 
Обратно към документите. Вътре в Туитър други, (вероятно всички те гласуващи демократи, само че някои с известна почтеност), продължиха да задават въпроси. Бившият вицепрезидент по световните връзки Брандън Борман попита: " Можем ли почтено да твърдим, че това е част от политиката? "  
С други думи, това съвместимо ли е с разпоредбите? Тогава основният консултант на Туитър, Джим Бейкър – който е бил и някогашен основен консултант на ФБР и беше директно забъркан в изявлението на ФБР с Майкъл Флин, за което животът му беше унищожен по политически аргументи – подписа продължаващата цензура. Бивш чиновник на ФБР се подписа! " Предпазливостта е оправдана ", сподели Бейкър. Да се надяваме, че  ще забележим господин Бейкър на чуване пред Конгреса доста скоро.  
 

Конгресменът демократ от Съединени американски щати Ро Хана изрази угриженост по отношение на решението на Туитър да цензурира историята с преносимия компютър на Хънтър Байдън.  (Ройтерс)
По време на всичко това, от документите излиза наяве, че най-малко все още има единствено един определен чиновник в цялата Демократическа партия, Ро Хана от Силициевата котловина, демократ, който показва някаква угриженост. И по този начин, Хана се обърна към Виджая Гадде и ето какво написа: " Това наподобява е нарушаване на правилата на Първата корекция... Казвам това като цялостен покровител на Байдън ". Но той беше изцяло разрушен от Виджая Гаде. 
Между другото, това бе добре за него. Той също е либерал, само че явно изцяло същински. В рамките на няколко дни някой си на име Карл Сабо от изследователската компания NetChoice, уведоми ръководителите на Туитър, че на Капитолийския рид демократите са доста удовлетворени от това. Те поддържаха цензурата. Така че, както казахме, тази нишка, разкриваща вътрешни документи от Туитър, както са транскрибирани с коментар на Мат Тайби, към момента продължава да се прокрадва. Тя към момента тече, до момента в който приказваме. Ние ви предоставяме информацията, както тя постъпва при нас. 
Източник: 
Превод за " Гласове ": Георги Ванчев
 
 
 
 
 
04 Дек 2022208204 Дек 2022188403 Дек 2022438302 Дек 2022525030 Ное 2022350028 Ное 20229685КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани28 Ное 2022238719 Ное 2022109105 Дек 20227224 Sep 20223165
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР